VISITORS:

torek, 25. oktober 2011

Emirates ponovno v Sloveniji!!!!!!!!!!!!!!!

Hej,

sej ne morem verjet...spet prihajajo v Ljubljano! ;-))))

Očitno smo naredili res dober vtis! Poleg nas 5-ih ki smo že v Dubaju, dobimo okrepitev konec leta in sicer prihaja 5 novih Slovencev! Poleg tega pa Emirates Airlines zopet prihajajo v Ljubljano, tako da vsi ki ste zainteresirani potovati po svetu in spoznati ogroooomno ljudi iz celega sveta, obvezno poskusit!!!!!!

Tukaj pa je njihov oglas, ki ga lahko najdete tudi na:
http://www.mojedelo.com/letalsko-osebje-mz/d-108032

Opis delovnega mesta:
Letalsko osebje

Kdaj ste se nazadnje veselili, da greste v službo?
Lahko se, če postanete del našega mednarodnega osebja na letalu.

Sedež imamo v Dubaju, svetovljanskem mestu, ki je hitro zrastlo v svetovni turistični in gospodarski center, ki lahko vsakomur nekaj ponudi.

Letalska družba Emirates, ki je prejela že številne nagrade, je zelo moderno, s hitrorastočo floto letal za medcelinske lete, znamke Airbus in Boeing. Trenutno naša letala letijo na več kot 100 destinacijah v Evropi, na Bližnjem Vzhodu, na Daljnem Vzhodu, Aziji, Afriki, Avstraliji, Novi Zelandiji in Ameriki. Ponosni smo na naše storitve na najvišji kakovostni ravni, za katere skrbi naše usposobljeno mednarodno osebje iz več kot 130 držav.

Trenutno iščemo izjemne ljudi, ki želijo razvijati svojo kariero in biti del hitrorastočega podjetja. Naša ekipa kadrovikov opravlja razgovore s kandidati po številnih državah po svetu.

Če vas zanima ‘Mednarodni stil življenja’ in želite biti del nagrajenega tima, se prijavite preko spleta ali osebno in izkoristite to izjemno priložnost. Sestanite se z našimi kadroviki, ki iščejo potencialne kandidate, ki bi se pridružili naši večkulturni in dinamični ekipi v Dubaju:

Mesto: Grand Hotel Union d.d., Miklošičeva ulica 1, 1000 Ljubljana
Datum: 26. November 2011
Čas: 9:00

Vsi tisti, ki ste me zasliševali imate sedaj priložnost, da poskusite svojo srečo!;-)))
Upam, da se vidimo v Dubaju!

Srečnooooooooooooooo!!!
Andrej

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej