VISITORS:

nedelja, 24. november 2013

Emirates ponovno v Ljubljani!

Kje bi lahko bili jutri?

Svet je jutri lahko vaša pisarna.
Lahko živite v dinamičnem Dubaju ter s kolegi iz več kot 130 držav prepotujete svet.
S konkurenčno, neobdavčeno plačo in deljenim, opremljenim bivališčem, si lahko gradite kariero v eni najhitreje rastočih letalskih družb na svetu.

Letalska družba Emirates leti z baze v Dubaju na več kot 130 destinacij v Evropi, na Bližnji vzhod, v Azijo, Afriko, Avstralijo, Novo Zelandijo in v Ameriko v modernih, jumbo-jetih vključno z A380 superjumbo letali.

Iščejo izjemne posameznike, ki bi se pridružili večkrat nagrajeni ekipi. Skupaj bomo delili neskončno radovednost, spoznavali različne kulture in uživali v zadovoljstvu naših strank.

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko osebno spoznali z ekipo za zaposlovanje. Prosijo vas, da s seboj prinesete posodobljen življenjepis s fotografijo (velikost naj bo primerna fotografiji za potni list) in fotografijo, kjer ste videti v celoti.

Kdaj: nedelja 7. december 2013, točno ob 9:00
Kje: Plaza Hotel Ljubljana, Bratislavska cesta 8, SI-1000, Ljubljana, Slovenija


Zahteve:
• Stari ste najmanj 21 let
• Z iztegom roke dosežete najmanj 212 cm (če stojite na prstih), da bi dosegli zasilno opremo na vseh letalih
• Imate visoko stopnjo izobrazbe in dobre spretnosti reševanja problemov
• Tekoče govorite in pišete v angleškem jeziku (zaželeno je tudi znanje drugih jezikov)
• Ste zdravstveno sposobni opravljati delo kabinskega osebja
• Imate pozitiven odnos in sposobnost zagotavljanja odličnih storitev v skupinskem okolju in veselje do dela z ljudmi različnih kultur

Za več informacij in prijavo obiščite emirates.com/careers

Srečno vsem, ki boste šli poskusit!;-)

Andrej

5 komentarjev:

  1. živjo!
    Mene pa zanima če Emirates iščejo tudi mlade bodoče pilote? S tem mislim, da jim nudijo brezplačno šolanje, v zameno da kasneje delaš za njih?
    Najlepša hvala!
    Lp, Anže

    OdgovoriIzbriši
  2. Anže pozdravljen,
    seveda Emirates Airline iščejo pilote, vendar moraš šolanje v celoti kriti sam, razen, če nisi rojen v Združenih Arabski Emiratih...na žalost!
    Imaš že narejeno kakšno licenco za pilota? Koliko ur letenja pa imaš za sabo? Če boš nabral zadostno število ur pri Adrii Airways kot pilot ali kopilot, se lahko prijaviš na avdicijo pri Emiratih.
    Srečno!
    Lp, Andrej

    OdgovoriIzbriši
  3. Živjo,

    zdaj sem šele našla tvoj blog...dragocene informacije za bodoče stevardese in stevarde :) Jaz sem šla lani decembra na ta OD - tretjič :P in mi je uspelo. 10. aprila prihajam v Dubaj... to je čez dva tedna... malo sem panična :P mogoče se kdaj srečava :)

    lp,

    Diana

    OdgovoriIzbriši
  4. Ciao Diana,
    Čestitke!!!!! Normalno je, da si panična, saj se seliš na drug konec sveta, ki je popolnoma drugačen od našega. Uživaj max še zadnje dni v Sloveniji, potem pa uspešno v novem poklicu! Če boš kaj potrebovala v Dubaju, mi piši na slovenec.v.dubaju@gmail.com.
    Prijeten let v Dubaj!;-)
    Andrej

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej