VISITORS:

petek, 5. julij 2013

Jutri gre pa zares...

Hello everybody!

Včeraj zjutraj sem prišel iz dooolgega popotovanja Kuala Lumpur -  Melbourne, jutri gre pa zares...prvič bom nastopil kot SFS in sicer na letu EK123 v Istanbul ob 11:20. Aaaaaaaaaa sem živčen kot pes!!!! Verjetno bom vodja v ekonomskem razredu in ker je dvorazredno letalo, pomeni, da imamo kapaciteto 386 potnikov in to samo v ekonomskem razredu (+42 potnikov v businessu)!!!!!! Sem že preveril kakšna je zasedenost jutrišnjega leta in kaže da bom imel tja grede 200 potnikov, nazaj grede pa polno!!!:-(((( Pod sabo bom imel 8 članov posadke, poleg pa še 2 začetnici (iz Hrvaške in Kitajske), za kateri bo to njun prvi let. Seveda bom moral nameniti posebno pozornost tudi njima, da mi ne naredita kakšne neumnosti!;-))  Fuuuuul bo zanimivo hahahaaha! Purserju sem že napisal email, da bo tudi zame to prvi let kot SFS, tako da se dobiva pol ure prej na briefingu in bova kakšno še rekla o letu!


Upam, da bom preživel! ;-) Na vezi sem tudi z ostalimi sošolci na Whatsappu, s katerimi smo imeli šolanje za SFS-a in večina od njih je že imela prvi let in so rekli, da jim je šlo kar dobro! Tako da ni hudič, da bo šlo tudi meni!če bo šlo pa slučajno kaj narobe, bom imel vedno izgovor, da je to moj prvi let hehehehe!

Samo na kratko o letu v Kuala Lumpur in Mebourne! Na poti tja sem Kuala Lumpur bolj ali ne prespal, razen okusne večerje, ki sem si jo privoščil v bližini hotela s tunizijko Nesrine. Melburne me je čisto navdušil. Mesto urejeno, prijazni ljudje. Šel sem tudi v teniški center, kjer poteka Odprto prvenstvo Avstralije, vendar sem za 30 min žal zamudil voden ogled, na katerem bi si lahko ogledal celo stadion Rod Laver, kjer potekajo vsa finala na prvenstvu, kjer se pomerijo najboljši. Kljub temu sem prišel do bara za igralce, kjer sem naredil nekaj zanimivih posnetkov fotografij zmagovalcev tega prvenstva, ki vam jih bom pokazal v naslednjem blogu, ko pridem iz Istanbula. Po jutrišnjem letu sem namreč 3 dni frej za obnovitev 3 letne vize. Ker moram oddati potni list, da mi  nalimajo vizo vanj, seveda 3 dni ne morem leteti, kar mi bo kar pasalo, da se odpočijem po prvem letu kot SFS hahahaha!

Sedaj grem pa v mižule, da se spočijem za jutrišnji doooolg dan, saj priletimo nazaj v Dubaj šele okoli 10h zvečer!

Držite pesti in kaj se oglas'te!
Ciao

Andrej

4 komentarji:

  1. ful dobro, upam da je vse dobro slo skozi :) ne komentiram vedno ampak redno spremljam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvalaaaaaaa,kdo pa je tako prijazen? A se poznava??? Prezivel vcerajsnji IST ampak sem ze pomislil, da bi vse nekam poslal!:-( Naporno je bilo! Bom vec napisal v naslednjem blogu, ko se posteno naspim!:-)
    Hvala se enkrat za lepe zelje!
    Andrej

    OdgovoriIzbriši
  3. Kdaj bo blog kako je bil prvi SFS let? :))) Cant wait.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sej vsi komaj čakamo nadaljevanje! :)

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej