VISITORS:

sreda, 26. junij 2013

Emirati ponovno v Sloveniji

Dragi moji,

da ne boste rekli, da vam nisem povedal...Emirati zopet prihajajo v Slovenijo in sicer v soboto 10. avgusta ob 9:00 uri v Grand hotelu Union. S seboj prinesite življenjepis v angleščini in nasmeh na obrazu! ;-) Če imate kakšno vprašanje glede avdicije, vam bom z veseljem pomagal.

A ste kaj novega opazili na desni strani bloga?!!? Hehehehe, tudi jaz grem v korak s časom in sem si omislil Twitter...tako bom lahko kaj čivknil tudi takrat, ko ne bom imel toliko materiala, da bi napisal cel blog! Od sedaj naprej vas bom lahko bolj redno updejtal, kaj se dogaja z mano oz. kje se trenutno nahajam. Vaše komentarje na blogu pa še vedno pričakujem in se jih že v naprej zelo veselim. Če boste komentirali na twitterju (kdor ima račun na twitterju) se menda ne bo izpisovalo na blogu, lahko pa poizkusite pa bomo videli...;-) Se tudi sam še učim!

Toliko za enkrat...
Lepo se imejte in lep pozdrav iz Domžal!

Andrej

6 komentarjev:

  1. As they say ... more luck next time ... i quess :/ :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojooooj, pa tolk sem držal pesti za vse tam!:-) Koliko vas je pa prišlona open day? Veš mogoče koliko jih je prišlo do finalnega intervjuja?! Potem pa več sreče prihodnjič...:-S
    Lp, Andrej

    OdgovoriIzbriši
  3. Hej Andrej,

    super blog, rad ga prebiram in rad bi se vam pridružil v flight crew-u. Prosim za kakršenkoli nasvet glede avdicij. Hvala in lep pozdrav.
    lahko tudi na mikesimpleincome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Mike pozdravljen,
    hvala za kompliment, glede bloga. Kar se tiče namigov za avdicijo si preberi forum na STA, kjer sem sam in še nekateri drugi dali ogromno koristnih napotkov za vse tiste, ki si nam želite pridružiti v Dubaju.
    Link: http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2978085?stran=2
    Lepo se imej in javi kdaj se vidimo v Dubaju! ;-)
    Lp, Andrej

    OdgovoriIzbriši
  5. Andrej pozdravljen.
    Februarja se vam bom uspesno pridruzila v Dubaju.Vendar imam pomisleke glede nastanitve.V pogodbi namrec pise, da si jo moramo po 3 tednih najdit na lastno pest?:-(
    Torej je potrebo nastanitev placevat iz lastnega zepa?Ves mogoce kaj vec o tem?
    Hvala hvala :-)
    Super blog!

    OdgovoriIzbriši
  6. WHAAAT??? Od kdaj pa zdej to?!?! Sej ne morem verjet....ja očitno nimajo več prost company accommodation, tako da boš mogla it ven živet! To ne pomeni, da boš vse plačevala iz lastnega žepa. Dali ti bodo cca. 45.000 AED (9.000 EUR) na leto in za ta denar si boš pač morala najti enosobno stanovanje. Za ta denar sicer ne boš našla v samem centru Dubaja, v "puščavi" pa se bo že kaj našlo! ;-))) Če se boš dogovorila še s kako sošolko, bo še lažje najti dvosobno stanovanje za cca. 90.000. Mogoče boš par dirhamov morala dati iz svojega žepa, če boš hotela malo boljšo namestitev na boljši lokaciji.
    Če te še kaj zanima mi piši! Kako ti je sploh ime? ;-)
    Lp, Andrej

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej