VISITORS:

ponedeljek, 25. oktober 2010

4-dnevne počitnice!!!!!

Hello everybody!

Evo pa sem živ prišel iz Kalkute! Več kot 9 ur smo letel tja in nazaj, to pomeni cca. 100 EUR zame! ;-)) Zdej pa zasluženi 4 dnevi počitka, pol pa Kenijaaaaa in to layover v enem čist hudem butičnem hotelu 5*. Sem ga prechekiru na internetu in je čiiiist hud! Bom vse poslikal in vam pošljem, obljubim! ;-)

Dons sva bla pa z Ano na bazenu v hotelu Le Meridien od 12:30 pa do 17:00, pol je šla Ana domov, jst pa še na fitness do 19:00. Prou lušno je sedaj na soncu, ker so se temperature spustile pod 40 stopinj...se mi zdi, da sem dons celo malo barve nabral! ;-))))) Sva se sončla, pogovarjala, poslušala mp3, pol sva šla še v pool bar na pijačo in se imela fenomenalno, kot kakšne počitnice! Sploh nimam feelinga, da bi delal! :-)))))

Na indijskem letu je bilo precej zabavno in tud naporno hkrati...še posebej z odejami. Imeli smo jih samo 100% kar pomeni za vse potnike, ampak samo v eno smer, zato jih sploh nismo na začetku delili po sedežih, ampak so bile na željo potnikov. In ko enemu prineseš in to opazijo, hočejo tudi vsi ostali indijci odejo seveda!!!! In potem hodiš po kabini in za tabo tulijo EXCUSE ME, EXCUSE ME, EXCUSE ME ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sem mislu, da se mi bo kr zmešal! ;-)

In potel začnem s strežbo bara in vprašam prvega, kaj bo pil in on s tapravim indijskim naglasom WHISKY, WHISKY!!!!!! ;-)))))) Sem se kr nasmehnu, k sem se spomnu, kaj sem vam pisal v prejšnjem blogu pred letom. Naslednjega sem zopet vprašu kaj bo pil in njegov odgovor je bil: BEEF!!!! ;-)))))) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kr nekiiiiiiiii! Ampak sem preživel. Nekateri so ful zahtevni in zahtevajo in zahtevajo, ampak jst zanalašč ne dam! Če so pa prijazni, dam pa vse...no skor vse! ;-))))

Sem me še eno dogodivščino, ko sem stregel obrok in smo imeli samo 20% chicken, 50% vegetarinski obrok in 30 % fish. In kot zanalašč so vsi hotli chicken. In ko sem prišel do skoraj čisto zadnje vrste in že nekaj časa govoril, da nimam več chickna je tip čist ponoru, da on hoče chicken in da ga nikol ne dobi, če sedi v zadnji vrsti in bla bla bla...pa sem mu mirno rekel "se strinjam z vami sir, a vam prinesem feedback obrazec, boste sporočili našim šefom?" in res je napisal, jst sem bil pa takoooo prijazen, da sem mu prinesel chicken iz business classa!;-))) Vem ja, preveč sem dober! :-)))) Skratka enkrat za spremembo, ni bilo pokvarjeno letalo in smo vzleteli pravočasno in tudi nazaj prišli pravočasno!

Smo bili pa malo posebni na tem letu, ker smo bili samo fantje v ekonomskem razredu! ;-)))) In ko smo opravljali svoja opravila pred letom, so potniki opazili, da se po ekonomskem razredu sprehajamo sami fantje in me je en potnik vprašal "ja kje so pa dons punce?" ;-))))) pa sem mu odgovoril "dons bojo pa na svoj račun prišla dekleta, sorry sir!" ;-))))) Smo bli kr fajn ekipca, čeprav je bil SFS (Senior Flight Steward iz JAR) kr neki...kot da bi se mu mal fučkal, tko da smo moral vse sami zorganizirat, on je bil bol za okras tam! ;-))) SPodaj vam pošiljam ekipo manekenov v ekonomskem razredu na letu DXB - CCU - DXB:

Spodaj desno Emilio (Paraguaj), zgoraj od leve proti desni: SFS Abdullah (JAR), Nicolas (Libanon), Rodney (Australia)

Lepo se imejte pa upam, da vas ne zebe preveč! Če pa vas, ste pa vabljeni v Dubai! (seveda mate zastonj prenočišče...;-)))

Pa pa :-*

Andrej

1 komentar:

  1. wiiii pa mi je spet uspelo mal prebrat tale tvoj blig in vidim da uživaš in da ti ni dovkčas sploh. Lepo je to prebrat!!!!
    Drugač pa tu je mraz in bi z veseljem menjala :-)

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej