VISITORS:

torek, 24. avgust 2010

Izpit za Airbus opravil 100%!!!!!!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!
no pa je ta težji izpit za Airbus za mano! Ne boste verjel - naredu sem ga s 100%!!!! :-) Dva iz celega razreda sva prejela 100%, jaz in še ena punca, ki je že letela, vendar je vmes prekinila za 6 mesecev in mora sedaj še enkrat čez standardne operativne procese. Yuhuhuhu, hvala ker ste držali pesti.

Sedaj smo končali z Airbusom (A330-200, A340-300 in A340-500) in danes že pričeli z Boeingom. Jutri imamo že izpit za vrata na Boeingu, v četrtek pa še glavni izpit za Boeingu in pol sem zmagu! ;-)))) Pol mamo pa samo še prvo pomoč, security in strežbo.

V razredu sem dal pobudo, da gremo v petek, ko bosta ta težka tedna za nami vsi skupaj na plažo (marsikdo izmed nas bo prvič na plaži sploh, med njimi sem tudi jaz). Upam, da se bomo jutri uspeli dogovorit in da bomo zasluženo uživali na plaži.

Včeraj sem se učil samo do 22h... potem nisem mogel več gledat v bukle. Odpravil sem se na streho na bazen in nisem mogel verjeti, da sem bil čisto sam. Noroooooo je blo. Naredil sem nekaj dolžin gor in dol in prav užival. Bazen je osvetljen ponoči in zgleda super. Spal sem kot dojenček...;-))))

Sedaj pa še enkrat ponovim Boeing vrata, potem se pa odpravim spat, ker jutri bo ful naporno. Poleg izpita bo potrebno celo popoldne študirati, ker imamo v četrtek glavni izpit za Boeing. Upam, da ga opravim oz dosežem nad 80% (zahtevano za opravljen izpit), drugače bom moral cel teden ponavljati. Še prej ti sicer dajo še 2 možnosti za opravljanje izpita, vedar se kriteriji zvišajo na 85% (2.poskus) oz. na 90% (3.poskus)...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-))))

Pri Emirates imajo 5 tipov Boeingov za vse tiste, ki vas to mogoče zanima:
Tri večje tipe z 10 vrati: B777-300, B777-300 ER, B777-300 ULR.
Ter manjša dva z le 8 vrati: B777-200, B777-200 LR

No skratka, zdej se grem učit pol pa počasi u mižule. Upam, da se mate vi tud fajn! ;-)))

Ciaooooooooooooooooo :-*

1 komentar:

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej