VISITORS:

nedelja, 22. avgust 2010

Yuhuhu, naredu izpit

Hey hey, hvala ker ste držali pesti...;-))))

no pa sem opravil s prvim pisnim izpitom. Imeli smo 25 abc vprašanj in 10 odprtih vprašanj, kjer si moral dejansko naštevati obvezno opremo ali pa opisati pre-flight check za določeno opremo (a se spomnete kolk čudnih besed sem se mogu naučit na pamet, k jih še izgovorit ne znam:-). Glede na moje učenje čez vikend, ki ga ni bilo ravno veliko, ker sem v petek cel dan ležal v postelji z želodčnimi težavami in glavobolom, sem izpit odlično opravil in sicer s 94%. Za opravljen izpit je bilo potrebno doseči 80%. Ampak to je bil šele začetek v tem tednu in menda najlažji izmed izpitov, ki nas še čakajo.

V torek imamo izpit o Airbusu, kjer bo 50 abc vprašanji in opis vseh postopkov pred zasilnim pristankom na zemlji ali morju ter diagram z obvezno opremo, kjer bomo morali dopisati kje v letalu se določena oprema nahaja in v kakšni količini, v sredo imamo izpit za vrata (tokrat za Boeing) v četrtek pa še zanji izpit. Uffffffff pestro bo, tko da bi prosil še za malo vaših pesti na sončni strani Alp. Upam, da imate lepo vreme. Tukaj je še vedno pekleeeeeensko vroče! Menda se šele oktobra temperature spustijo pod 40C. Aaaaaaaaaaaaa :-)))

Skratka, uživajte max ta vikend, za nas je pa delovni teden že začel...zame uspešno in upam da se bo tako tudi končal! ;-)))

Ciaoooooooooooooooooooooo :-*

2 komentarja:

  1. Vidim, da ti kar gre, seveda z našo pomočjo, ker držimo pesti da nardiš vse izpite in da ne bo ti treba nikoli zasilno pristajat nekje na ocenih in tudi sicer. Vreme je lepo in hvala bogu da ni tko vroče k pr teb. Lepo se mej. Ciao

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej darling, čestitke... želodec te je pa bolu ker piješ alkohol prav ti je :))))))... pridno se uči še naprej, pa glej da ne boš spet kakega profesorja poškodoval ahahahahah...KISSS Tanja Došan

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej