VISITORS:

torek, 7. september 2010

Dons je bil pa dan za uniforme!!!! ;-)))

No pa je prišel težko pričakovan dan, ko smo si nadeli uniformo in ponosno prikorakali v šolo vsi lepi, polikani in poštirkani! ;-))) Ostali v nižjih razredih v rdečih majčkah so nas zavidljivo opazovali medtem, ko smo mi ponosno korakali čez avlo! Matr se nam je zdel! Vsi lepi in napedenani! ;-))))) Šli smo v 6 nadstropje kjer so nas že čakale 3 profesorice ki so odgovorne za image in uniformo. Razložile so nam vsa pravila nošenja uniforme, potem smo pa prišli na zabavni del - make up! Tako za dekleta kot za fante! ;-))) Najprej smo imeli manikuro nohtov! To je blo smeha!!! Vsi tipi pilce u roke pa polirat nohte...hehehehehehe! Pol smo si jih pa vsi ponosni kazali...nohte mislim!!!!! ;-))))) Nato smo si čistili obraz z neko tekočino, potem kremo za okoli oči in balzam (moisture balzam). Ženske so si morale odstraniti ves svoj make-up in znova namazati z make-upom, ki so ga tam dobil in nalakirati nohte.

Skratka bilo je zabavno. Na koncu smo govorili še o fitnesu in zdravi prehrani in za poživitev in da smo se zbudili zaplesali še salso in cha cha okol miz!!! ;-))) Je prou pasal po doooolgem času spet plesat na pravo glasbo! ;-)))

Na koncu je seveda sledila še skupinska fotka in slovo od naših treh tovaršic! Super so ble! Jutri pa Nujum - menda nam bodo prali glave. Šli se bomo nek team building, kjer se bomo morali dreti, da smo zvezde in na koncu bomo prejeli čisto malo zvezdico, ki si jo bomo morali zatakniti na suknjič nad značko z imenom! Aja danes smo dobili tudi značke z imenom, tako v svojem jeziku, kot tudi arabskem, ki zgleda nekako takole أندرو .

Pozabu sem se še zahvalit za držanje pesti za Varnost. Spet pisal 100%! ;-)) Hvaaaala! Spodaj vam pa pošiljam še nekaj utrinkov iz današnjega dne!


Larisa in jaz //////////////////////Trio adio //////////Primer kako ne sme izgledati frizura


Tkole smo namakali nohte///Ženski tabor////////////////Moški tabor


Najlepša med vsemi -Julian in jaz;-)//Miss USA Jessica


Učiteljski trio adio ///////////////////////Skupinska slika

Uživite max!!!!!!!!!!!! ;-))))
Andy

1 komentar:

  1. Če sem iskrena, mi je moški outfit precej bolj všeč kot ženski. Pogrešam pa fotko tvojih spoliranih nohtov :))))))

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej