VISITORS:

ponedeljek, 6. september 2010

Francescotov rojstni dan v klubu Blends

Ciao!
Dolžan sem vam še nekaj utrinkov iz četrtkove zabave za Francescotov rojstni dan oziroma uspešno opravljen izpit iz Prve pomoči. Imeli smo se super. Dobili smo se ob 21h in do polnoči smo se že vsi nabrali. Prišli so tudi iz ostalih razredov, ki poznajo Francesca, saj veste, ko italijani rečejo aloooora, vse punce dol padejo! ;-))) Francesco je ta s kravato, da ga boste lažje spoznal...italian lover, ni kej!:-)))))

Glede na to, da nisem ravno velik pivec alkohola, sem bil po 2 redbul vodkah in mojitotu že prav vesel! Z eno izmed punc sva sredi hodnika plesala angleški valček - na suho, ker muzike cel več zaradi ramadana ni bilo niti slišati (pa smo si jo sami zaigral v naših opitih glavah) NO PROBLEM!!!! ;-)))

Skratka, prav lušno smo se imel in okoli 3:30 sem prišel domov!

Jutri pa prvi dan u uniformah...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Jutri imamo dan uniforme in image-a. To pomeni, da nas bodo učili, kako se nosi uniforma, kako se punce našminkajo in kako se fantje lahko vsak dan brijemo brez krvavenja! ;-))) Od jutri dalje bomo morali vsak dan hoditi v šolo v uniformah, da se navadimo! ;-)

Vam jutri pošljem fotke iz šole...mam feeling, da bomo jutri naredili ogromno fotk v šoli! ;-)))

Uživite! :-*
Andy

1 komentar:

  1. Andrej, tole si poglej pa uporabi ob priliki...

    http://www.youtube.com/watch?v=pOJ40U9nQl0


    Pozdravčki!

    OdgovoriIzbriši

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej