VISITORS:

nedelja, 5. september 2010

Waterpark je bil čist hud, uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hej hej!
Včeri smo se koooončno res spravili v ta težko pričakovan vodni park Wild Wadi, ki se nahaja čisto v neposredni bližini znamenitega hotela Burj Al Arab!!!! Iz najvišjega tobogana, smo imeli čudovit razgled na morje, hotel, plažo in okoliš! ;-) Na največji tobogan smo šli 3x. Prvič in drugič je bilo res norooooo, zadnjič je bla pa voda v toboganu previsoka in ko si na zadnjem klancu skoraj s prostim padom priletel v zaključno ravnino in ti je hlače potegnil tja nekam čist notr, nas je vse fuuuul rit bolela. Še zdele me boli! ;-)))))))) Drugač je blo pa res ful fajn. Bli smo od 14h pa do 19h. Hvala bodu, da smo že ID kartice dobil in s tem dokaz, da smo zaposleni pri Emiratih, ker smo namesto 200 dirhamov (40 EUR), plačal le 30 dirhamov (6 EUR). Se splača bit zaposlen pri Emiratih. Poleg vodnega parka imamo menda ful popustov še v raznih restavracijah, trgovinah z oblačili, itd... Hehehehe, a bi katera rada prišla v shopping u Dubaj?! ;-))

Okoli 19h smo bli vsi že tako lačni, da smo se odpravili v Mall of the Emirates, kjer je tudi smučarsko središče!!! Heheheh, prav ste slišal, tud smučate lahko v Dubaju. Spodaj vam pošiljam dokaz... Lahko sediš v restavraciji, ješ večerjo in opazuješ smučarje, ki se pobijajo na belih strminah! Menda ti ne pustijo na smučišče, če si brez smučarskega znanja. Najeti moraš trenerja, da te nauči osnovnih zavojev in šele potem te spustijo na teren. Menda staneta 2 ure smučanja z vso opremo okoli 40 EUR. Sigurno bom šel enkrat pogledat, glede na to, da prihajam iz smučarske dežele. Več kot enkrat pa tudi v Sloveniji nisem šel smučat na sezono!!! Ravno toliko, da ne pozabim...;-)))

Po okusni večerji smo se odpravli še do Marcela (BRA), kjer smo si ogledali 2 dela ene risanke, ki jo menda vsi poznajo (razen mene) in je kao ful smešna (kao Simpsonovi)! ;-))) Okol 23h smo se pa počasi opravili proti domu. 7 komadov se nas je zbasalo v ta velik taksi in se odpeljalo do Headquarters-a (sedeža Emiratov), od koder imamo brezplačni Emirates avtobus do našega bloka. Za taxi, ki nas je vozil skoraj 20 min smo vsak dali 2 EUR!!! ;-))))) Taksist je tolk musko navil, da smo kar poplesavali po taksiju!!!! ;-))) Mal mi je blo čudn, ker majo še vedno ramadan in je muzika prepovedana, ampak očitno jo lahko ponoči vrtijo, čeprav je v četrtek, ko smo šli ven v lokalu ni bilo, mene so pa tako pete srbele, da sem kar na "suho" plesal sred lokala! :-))))

Dons in jutr imamo pa predmet Varnost in jutri že izpit. Učili smo se, kako obvladati potnika z neprimernim vedenjem ali v najhujšem primeru celo ugrabitelje. S prijemom na pravo mesto lahko narediš čudeže, men verjamite! ;-))) Poglejte kako sem na tla spravil bogo Lariso! Sej mi je potem vrnila, sam je bla taka sramota, da nisem pustil slikat! ;-)))))))

Sej ni blo tok hudo k zgleda noo!!!! ;-))) Skratka jutri imamo izpit iz varnosti! Spet bom rabu par vaši pesti, tko da zjutri ni treba nič delat v službi, sam pesti držat prosim! ;-))))

Vse tiste, ki ste v skrbeh, ker je v petek blizu našega letališča v Dubaju takoj po vzletu strmoglavilo letalo, pa obveščam, da to ni bilo letalo naše letalske družbe temveč cargo letalo UPS, ki prenaša pošto. Menda je bil vzrok ogenj v pilotski kabini, ki je povročil strmoglavljenje letala in smrt obeh, tako pilota kot kopilota.

Zdej se grem pa mal učit Varnost, da jutri ne bom pogrnil izpita! Če sem že začel s takimi rezultati, moram pa še končati, al kako!?!?!? ;-))))

Uživite max, pa bunde iz omar, da se ne boste prehladili!!! Hihihihihi...;-)))

Andy

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesel bom vsakega komentarja. Lahko mi zastavite tudi vprašanje.
Odgovoril bom v najkrajšem možnem času. Lp, Andrej